Tillbaka efter 70 år

Djurgårdens Friidrott las ner på 40-talet. Nu, efter ca 70 års slumrande är friidrottssektionen på väg att återuppta verksamheten. Startskottet går i början av våren 2013.

Djurgårdens Friidrott har över 40 SM-medaljer från den förra perioden då friidrotten gick under namnet allmän idrott.

- Friidrott är en sommaridrott,och det är en bristvara i klubben. De flesta föreningar i Djurgården är aktiva på vinterhalvåret, vilket ger en obalans i verksamheten. Friidrotten samlar en stor mängd ungdomar vilket är utvecklande för klubbens framtid. Nu kanske alla djurgårdare som springer Stockholms Marathon och andra långlopp kan göra det med Djurgården som klubbadress, säger Svante Rennerstad i Djurgårdens Supporters Club.

Vill du som motionär tävla för oss i motionslopp under 2014 så kontakta oss. Vi kommer att bedriva vår verksamhet tillsammans med Djurgårdsandans sportcenter på Stockholms Stadion men också på Östermalms IP och på Bosön.

Vill du ha mer info? Hör av dig till This is a mailto link

Uppdaterad: 2016-06-08 00:43

Postadress: